• 089/857037

Feestmenus

RESTAURANT EN FEESTZALEN
HET FORELLENHOF

Weg naar As 135 | 3660 Opglabbeek
Tel. O89/85.70.37 | Gsm 0494/77.91.15

Reservatie van 12u tot 14u, van 18u tot 21u30
Gesloten : dinsdag en woensdag

MENU’S – BUFFETTEN – AVONDFEESTEN – BRUNCH

Wij bereiden onze menu’s en buffetten met zorg en dagverse producten.Ze worden rijkelijk gepresenteerd op mooi gedecoreerde schotels en in royale porties. U wordt bediend door ons persoonlijk en door vriendelijk en ervaren personeel.

Onze grootste wens is dat U en Uw gasten tevreden zijn. Tot en met de laatste die zich aan het buffet bedienen. Veranderingen of aanpassingen aan de voorgestelde concepten zijn steeds mogelijk. Feestzalen gratis.

1. Receptie
a. Aperitief met hapje 4,50 euro
b. Aperitief: 2 glazen kir of fruitsap met hapjes 7.50 euro
c. Gedurende één uur serveren wij kir of fruitsap
met gegarneerde koude- en warme hapjes. 10 euro
d. Gedurende twee uren serveren wij kir of fruitsap
met gegarneerde koude- en warme hapjes. 16 euro
e. Recepties met schuimwijn (en hapjes) per fles v.a. 24 euro
f. Recepties met Cava (en hapjes) per fles v.a. 22 euro
g.Recepties met champagne (en hapjes) per fles v.a. 48 euro
h. Karaf kir 1 Lt. (met hapjes) 21 euro

2. Prijzen van de dranken.
Vat Cristal – 50 Lt. 354 euro
– 30 Lt. 215 euro
Vat Kriek Mort Subite – 20 Lt. 260 euro
Vat Grimbergen – 30 Lt. 295 euro
Liter flessen Water 4,75 euro
Liter flessen Coca-Cola, limo 5,75 euro
Liter flessen fruitsap 5 euro
Wijn van het huis 75 cl. wit of rood 15 euro
Landwijn 1Lt. wit of rood 12 euro
Wij serveren meegebrachte wijnen 75 cl tegen stopgeld 8 euro
“ Champagne 75 cl “ 24 euro
Koffie perculator van +/- 90 tassen 135 euro

Prijzen inclusief bediening en 21% Btw.

3. Feestmenu’ s
Zelf samen te stellen vanuit persoonlijke smaak met volgende gerechten
a. Menu’s aan 27 euro
Voorgerechten
Frisse salade met Cobourg ham, meloen en pijnboom pitjes
Salade met roze garnaaltjes (met grijze garnaaltjes +3 euro), groentjes en fruit
Salade met gerookte forel, groentjes en dille dressing

Soepen
Romige tomatensoep met balletjes
Soepje van verse waterkers
Aspergesoep met schuimkraag en muskaat

Hoofdgerechten
Gebraden kalkoenfilet met peperroomsaus, verse groenten en kroketjes
Gebraden varkensfilet met champignons, verse groenten en kroketjes

Nagerechten
Ambachtelijke chocolademousse “Louise”
Roomijs met woudvruchten
Roomijs met advocaat en warme chocoladesaus

b. Menu’s aan 31 euro
Voorgerechten
Salade met verse zalm, groentjes en fruit
Gegratineerd vispannetje met kreeftensaus
Bladerdeegje met zeevruchten
Soepen
Gevogelte roomsoep met kervel
Asperge roomsoep met beenham en schuimkraag
Venkel roomsoep met dille
Hoofdgerechten
Gebraden varkenshaasje met mosterd tijmsaus, verse groenten en kroketjes
Malse rosbief met peperroomsaus, verse groenten en kroketjes

Nagerechten
Roomijs met vers fruit in coupe
Roomijs met warme kersen en likeur
Flensje met chocoladesaus en roomijs
Eventuele drankenforfait in 4-gangen menu aan 17 euro p.p. : aperitief + hapje, witte en rode
wijn, frisdranken en mokka. (tijdens het eten)

c. Menu’s aan 36 euro met voor OF tussengerecht
Menu aan 42 euro met beide gerechten

Voorgerechten
Salade met royale portie gerookte zalm, groentjes en dille dressing
Salade met Italiaanse ham, warme mozarella en balsamico
Gegratineerd zeevruchtentaartje met nantua saus en scampi’s
Tongrolletjes met roze pepers, perziksausje en puree

Soepen
Heldere gevogeltebouillon met malse kip en groentjes
Agnes sorel roomsoep (gevogelte+asperges+beenham)
Pittige ossenstaartsoep

Hoofdgerechten
Gebraden kalfsfilet met champignons, verse groenten en kroketjes
Gebraden lams klein hoofd met rozemarijnsaus, verse groenten en kroketjes

Nagerechten
Aan tafel geflambeerde flensjes met sinaasappelsaus en roomijs
Dessertpalet met 4 zoetigheden, vruchten en saus
d. Menu’s aan 41 euro met voor OF tussengerecht
Menu aan 47 euro met beide gerechten

Voorgerechten
Salade met gebakken scampi’s, groentjes en edeldauw vinaigrette
Salade met Italiaanse ham, gesmolten mozarella, pijnboompitten en balsamico dressing
Carpaccio van rund met granapadana schilfers, rucola en balsamico dressing

Soepen
Heldere gevogeltebouillon
Oostendse vissoep met pernod
Pittige ossenstaartsoep

Tussengerecht
Tongrolletjes met nantua saus, krab en puree
Scampi’s in lichte tomaten woksaus en pasta
Kabeljauwhaasje met het wit van prei, gerookte zalm en puree

Hoofdgerecht
Gebraden varkenshaasje met rozemarijnsaus, groenten en kroketjes
Gebraden tussenribstuk met béarnaisesaus, groenten en kroketjes

Nagerechten
Dessertpalet met 4 zoetigheden, vruchten en saus
Sabayon met vanille roomsijs en likeur

e. Menu aan 46 euro met voor OF tussengerecht
Menu aan 53 euro met beide gerechten

Voorgerechten
Salade met gebakken scampi’s, groentjes en edeldauw vinaigrette
Salade met 4 gerookte vissoorten, groentjes en dille dressing
Salade met Italiaanse ham, gesmolten mozarella, pijnboompitten en balsamico dressing
Carpaccio van rund met granapadana schilfers, rucola en balsamico dressing

Soepen
Heldere gevogeltebouillon
Bouillon van schaaldieren onder saffraanroom
Pittige ossenstaartsoep

Hoofdgerechten
Gebraden ossenhaas met peperroomsaus, warme groenten en kroketjes
Gebraden kalfsmedaillon met tijm saus en groenten
Gebraden eendenborstfilet appelpartjes en Armagnac

Nagerechten
Dessertpalet met 4 zoetigheden, verse vruchten en vanillelikeur coulis
Verse geflambeerde ananas met roomijs en likeur
Sabayon met vanille roomijs en likeur
*Eventuele drankenforfait in 4-gangen menu aan 17 euro p.p. : aperitief + hapje,
witte en rode wijn, frisdranken (tijdens het eten) en mokka.
*Eventuele drankenforfait in 5-gangen menu aan 20 euro p.p. : aperitief + hapje,
witte en rode wijn, frisdranken (tijdens het eten) en mokka.

4. Wandelbuffet met koude gerechten
a. Standaard wandelbuffet met koude gerechten en drankenforfait
Vers gegarneerde zalm “belle vue”, tomaat met garnalen (Grijze garnalen +1 euro p.p)
Gegarneerde eitjes met krabvulling. Gerookte Ardeense ham met meloen, gebakken
kippenboutjes met fruit, gemengde vleesschotel met varkensfilet en kalkoenfilet, peper en
ananasroomsaus. Uitgebreide saladebar, sauzen en broodjesassortiment.
Buffet aan 35 euro p.p.

b. Uitgebreid wandelbuffet met koude gerechten en drankenforfait
Assortiment van 5 gerookte vissoorten, vers gegarneerde zalm met scampi’s.
Tongfilets met rivierkreeft en kreeftensaus,tomaat met garnalen (Grijze garnalen + € 1)
Gegarneerde eitjes met krabvulling. Gerookte Ardeense ham met meloen,gebakken
kippenboutjes met fruit. Kalkoenfilet met vers fruits en een fris roomsausje, varkensfilet
met een peperroomsausje. Uitgebreide saladebar, sauzen en broodjesassortiment
Buffet aan 41 euro p.p.
*Drankenforfait : 20u tot 02u30 Cristal, waters, Coca – Cola, limo, fruitsap en koffie.
Deze buffetten kunnen eventueel aangevuld worden met een nagerechtenbuffet (+7 euro
p.p)
en/of soepjesbuffet (+3 euro p.p)

5. Wandelbuffet met warme gerechten
a. Standaard wandelbuffet met warme gerechten en drankenforfait
Krokant gebakken kippenboutjes met archiduc saus, kalkoenfilet met druiven, spekjes.
Varkensfilet met zachte mosterd looksaus, groene boontjes en kroketjes.
Uitgebreide saladebar, sauzen en broodjesassortiment
Buffet aan 35 euro p.p.
b. Uitgebreid wandelbuffet met warme gerechten en drankenforfait
Zalmfilet met nantua saus en garnalen,tongrolletjes met roze pepers en perzik.
Kalkoenfilet met peperroomsaus en groene boontjes, varkensfilet met zachte mosterd
looksaus, witloof en kroketjes. Uitgebreide saladebar, sauzen en broodjesassortiment
Buffet aan 42 euro p.p.
*Drankenforfait : 20u tot 02u30: Cristal, Coca Cola, limo, fruitsap, waters & koffie.
Deze buffetten kunnen aangevuld worden met een nagerechtenbuffet (+7 euro p.p)
en/of soepjesbuffet (+3 euro p.p)
c. Soepjesbuffet keuze uit : Waterkers roomsoep – Gevogeltebouillon met verse
groentjes – Tomaten roomsoep met balletjes – Oostendse vissoep – Asperge roomsoep incl.
broodjes.
Prijs 3 euro p.p.

6. Wandelbuffet met koude en warme gerechten met drankenforfait
“KLASSIEK”
Koude gerechten
Vers gegarneerde zalm “belle vue”, tomaat met garnaaltjes (grijze garnalen + 1 euro p.p.)
Eitje met krabvulling, gerookte Ardeense ham met meloen, kippenboutje met fruit.
Uitgebreide saladebar, sauzen en broodjesassortiment
Warme gerechten
Malse kalkoenfilet met druiven en spekjes, gebraden varkens filetstuk met zachte mosterd
looksaus, groene boontjes en kroketjes.
Buffet aan 43 euro p.p.
“ROYALE”
Koude gerechten
Rijk gegarneerde visschotel van 5 gerookte vissoorten, eitje met krabvulling.
Gedroogde Cobourg ham met meloen, Kwartelpastei met druifjes.
Eendenmousse met porto. Uitgebreide saladebar, sauzen en broodjesassortiment.
Warme gerechten
Zalmfilet met nantua saus en garnaaltjes, kalkoenfilet met peperroomsaus en witloof.
Gebraden varkens filetstuk met mosterd looksaus, groene boontjes en kroketjes.
Buffet aan euro 48 p.p.
“DE LUXE”
Koude gerechten
Vers gegarneerde zalm “Belle Vue” met scampi’s, Noorse visschotel.
Eitje met krabvulling, tomaat met Noord zeegarnalen.
Gedroogde Cobourg ham met meloen, kwartelpastei met druifjes.
Eendenmousse met porto, uitgebreide saladebar, sauzen en broodjesassortiment.
Warme gerechten
Zalmfilet met nantua saus en scampi’s, tongrolletjes met roze pepers en perziksausje.
Aan buffet versneden varkenshaasje met 2 sauzen, groene boontjes en aardappel gratin.
Aan buffet versneden tussenribstuk (entrecote) met 2 sauzen, gemengde salade en frietjes.
Menu aan 57 euro p.p.
*Drankenforfait : 20u tot 02u30: Cristal, Coca Cola, limo, fruitsap, waters en koffie.
Deze buffetten kunnen aangevuld worden met een nagerechtenbuffet (+7 euro p.p)
en/of soepjesbuffet (+3 euro p.p)

7. Alles-in feestformule met het landenbuffet en drankenforfait
U kunt in dit menuvoorstel uit 4 landen kiezen
1. Noorwegen
Ruim assortiment van gerookte vis, salades, groentjes en sauzen.
2. Italië
Koude pastaschotels met pepers en olijven, gegratineerde lasagna.
Tortelini’s gevuld met ricotta en spinazie, kaassaus.
3. Spanje
Mediterrane vissoep met lookbroodjes, paëlla: rijstgerecht met vis en vlees.
4. Griekenland
Tomatensalade met fetakaas, olijven en pepers, gyros met paprika tomatensaus en rijst.
5. België
Aan het buffet versneden varkenshaasje, geserveerd met champignonsaus,
groene boontjes in spek en aardappelkroketjes.
6. Turkije
Pitavlees met verschillende sauzen en een slaatjesassortiment.
Geserveerd met Turks brood en warme pitabroodjes.
7. Frankrijk
Ruime keuze uit diverse Franse en Belgische kazen, vers fruit, noten en gedroogd fruit.
*Uitgebreide saladebar, assortiment broodjes en sauzen.
Buffet aan 43 euro p.p.
Drankenforfait : 20u tot 02u30: Cristal, Coca Cola, limo, fruitsap, waters en koffie.

8. Breugheliaans buffet met drankenforfait
Gebraden kippenboutjes met jagerssaus, zwarte pens met appelcompote.
Witte pens met gebakken ajuin ringen, balletjes in tomatensaus.
Stoofvlees op Vlaamse wijze, spek en eieren, gebakken aardappeltjes.
Verse witte koolsalade, verse rode kool salade, groene boontjes in vinaigrette.
Aardappeltjes met mosterd en tijm, zwart boerenbrood met hoeveboter.
Buffet aan 38 euro per pers.
*Drankenforfait : 20u tot 02.u30: Cristal, Coca Cola, limo, fruitsap, waters en koffie.
Deze buffetten kunnen aangevuld worden met een nagerechtenbuffet (+7 euro p.p)
en/of soepjesbuffet (+3 euro p.p)

9. Indoor barbeque
Volgende Vleesgerechten worden in de feestzaal aan het buffet gebakken
Gemarineerde kip onderboutjes, kalkoenbrochettes met ananas.
Gemarineerde koteletjes, kipfilet met provençaalse kruiden.
Lams mergues, 3 soorten fijn gekruide worstjes.
Scampi’s + 2 euro per pers.
Uitgebreide saladebar, sauzen en broodjesassortiment
Buffet aan 41 euro p.p.
*Drankenforfait : 20u tot 02u30: Cristal, Coca Cola, limo, fruitsap, waters en koffie.
Deze buffetten kunnen aangevuld worden met een nagerechtenbuffet (+7 euro p.p)
en/of soepjesbuffet (+3 euro p.p)

10. Hapjes en drinkfeest
a.Hapjes doorlopend van 21u tot 1u met drankenforfait
Mini belegde broodjes met kaas, beenhesp en gerookte hesp.
Diverse zoute versnaperingen
Diverse warme frituurhapjes: kaaskroketjes, bitterballen, kipnuggets, loempia’s enz.
Prijs 23 euro p.p.
*Drankenforfait : 20u tot 02u30: Cristal, Coca Cola, limo, fruitsap, waters en koffie.
b.Hapjes doorlopend van 21u tot 1u met drankenforfait
Open gegarneerde mini broodjes met diverse verse slaatjes en vers fruit
Diverse zoute versnaperingen
Diverse warme frituurhapjes
Diverse warme ovenhapjes: worstenbroodjes, kaasbroodjes, pizzapunten, lasagna
Mini soepjes
Prijs 28 euro p.p.
*Drankenforfait : 20u tot 02u30: Cristal, Coca Cola, limo, fruitsap, waters en koffie.
c. Drinkfeest met belegde broodjes en drankenforfait
Assortiment van belegde broodjes met kaas, gekookte en gerookte ham.
Sandwiches en krokante keizerbroodjes
Breugheliaans brood met kipkap en mosterd
Prijs 21 euro p.p.
*Drankenforfait : 20u tot 02u30: Cristal, Coca Cola, limo, fruitsap, waters en koffie.
Na 2u30 worden de dranken per fles aangerekend. Het personeel wordt per
uur bij aangerekend.

11. Buffet van zoetigheden
a. Assortiment van dessertjes op bord
Slagroom profiteroles
Bavarois met frambozencoulis
Chocoladebavarois met advokaatsaus
Javanais
Flensje met sinaasappellikeur
* Prijs : 7 euro p.p.
b. Assortiment van Limburgse vlaaien 4 euro p.p.
c. Pronkgebak in torenvorm 3 euro p.p.
d. Pronkgebak in gateau vorm 5 euro p.p.
e. Roomijs pronktaart 4 euro p.p.
f. Roomijs pronktaart met vers fruit 6 euro p.p.

12. Brunch
Ontvangst om 10u van de gasten met fruitsap.
Opening van het ontbijtbuffet bestaande uit:
-Assortiment van verse broodjes
-Assortiment van ontbijtkoeken
-Beleg: Jonge Hollandse kaas, Camembert en Brie.
Gerookte en gekookte beenhesp, paté.
Vruchtenconfituren, chocoladepasta, hagelslag, honing, yoghurt en vers fruit.
-Warm beleg: gebakken eitjes met krokant spek
*Dranken: koffie, thee, melk, chocolademelk, waters.
Opening van het warme buffet bestaande uit:
-Gebraden varkensribstuk met mosterd tijmsaus, groene boontjes, witloof.
-Gebraden malse kalkoenfilet met druiven, spekjes en kroketjes.
Mokka met slagroomsoesjes.
*Drankenforfait tot 16u. inbegrepen : Landwijn wit of rood, waters, limonades en fruitsap.
Eventuele Champagne of schuimwij
*Prijs 34 Euro per persoon.

13. Broodjesmaaltijd
Assortiment van harde en zachte broodjes met kaas, gerookte en gekookte ham
Limburgse vruchtentaarten
Koffie en thee
Prijs 11 euro p.p. ( incl. koffie, thee, frisdrank tijdens de maaltijd : +/- twee uren )
Met soep naar keuze 14 euro p.p.
Verkoopsvoorwaarden
1. De prijzen voor avondfeesten zijn berekend op een minimumaantal van 100 personen.
2. Twee weken op voorhand brengt u ons op de hoogte van het aantal gasten dat aan
uw feest zal deelnemen.
3. Bij reservatie van de feestzaal vragen wij een voorschot van 500 euro.
4. De afrekening gebeurt binnen de week na uw feest in contanten. Wij aanvaarden
geen visa of andere creditkaarten voor feesten.
5. Bij eventuele annulering wordt een vergoeding gevraagd van 10% van de volledige
prijs, met een minimum van het betaalde voorschot.
6. Bij wanbetaling is van rechtswege en zonder in gebreke stelling een verwijlintrest
van 1% per maand verschuldigd. Bij wanbetaling is tevens voor administratie en
innings kosten een schadevergoeding verschuldigd gelijk aan 10% van het bedrag van
de factuur met een minimum van 50 euro. Voor een geschil zijn de Vrederechter in
Genk en rechtbanken van Tongeren bevoegd.
7. Deze prijslijst vernietigd en vervangt de vorige.
08-01-2012

Inbegrepen in de prijzen:
Bediening
12% BTW op eten, 21% op drank
Tafellinnen
Decoratie met verse snijbloemen en kaarsen
Het gebruik van feestzaal en restaurant (min. 65 p.) is gratis voor feesten