• 089/857037

Zomer weekend menu's

Restaurant en feestzaal elke dag open voor feesten, groepen en koffietafels, na reservatie.
Restaurant à la carte en weekendmenu’s open op vrijdag en zaterdag 18u, zondag 12u en 18u.

8-10 juni Vaderdag !
Salade met Italiaanse ham en gesmolten mozzarella
Preiroomsoep
Biefstuk Stroganoff met frietjes
Roomijs met ananas en kokoslikeur

 

17 juni
Garnaalsalade met perzik en munt
Soep van trostomaatjes met basilicumroom
Kalkoenfilet met gekarameliseerde appelschijfjes en amandelen
Mokkadessert met speculaasjes

 

23-24 juni Vismenu
Salade met gerookte forel en bieslook dressing
Vissoep met provencaalse toets
Kabeljauwfilet met kruidenmousseline en pasta
Vruchtenpotje met likeur

 

29 juni- 1 juli
Rucolaroomsoep met korstjes
Pasta met Italiaanse ham en parmezaan
Kalfsfilet met rozemarijn en groentjes
Panacotta met rode vruchten

 

6-8 juli
Vissoep met lookbroodjes
Pasta met garnalen en gamba
Zeebaarsfilet* met tomaat-basilicumsaus en pasta
Fris meloensoepje met sinaasappel en roomijs

 

13-15 juli
Tartaar van gerookte vis met tuinkers en bieslook
Garnalensoepje met dilleroom
Zalmfilet met hollandse saus en venkelpuree
Geflambeerde perzik met roomijs en likeur

 

20-22 juli
Toast met gerookte zalm en waterkerssalade
Komkommercreme met kruidenroom
Gevogeltespies met ananas, gerookt spek en honing
Roomijs met aardbeien

 

27-29 juli
Bruschetta met gesmolten mozzarella en italiaanse ham
Rucola roomsoep
Versneden entrecote met peperroomsaus en frietjes
Roomijs met ananas en kokoslikeur

 

3-5 augustus
Garnaalsalade
Waterkersroomsoep met boursin
Roodbaarsfilet* met provencaalse groentjes en pasta
Mascarpone met blauwe bessen



* indien deze vis niet in de dagverse aanbieding zit wordt hij vervangen door andere

 

10-17 augustus Verlof

 

18-19 augustus
Salade met geitenkaaskroketjes, appeltjes en honing
Roomsoep van venkel en courgettes
Geroosterd varkenshaasje met kruidenboter en groentengratin
Koffiecreme met speculaasjes

 

24-26 augustus
Zalmsalade met mango en munt
Preiroomsoep met gebakken bacon
Kalkoenfilet met zomerfruit uit de wok
Sabayonmousse met limoncello

 

31 augustus en zondag 2 september
Gevogelteroomsoep
Gevulde pasta met zalm en garnalen
Varkenshaasje stroganoff
Flensje met roomijs en chocolade

 

7-9 september
Soep van trostomaatjes met bieslookroom
Gegratineerd vispannetje
Rosbief met peperroomsaus en groentjes
Chocolademousse

 

Zaterdag volzet – zondag 16 september
Pittige pastei met groene pepers en zoete mangochutney
Witloof roomsoep met gorgonzola hapje
Lamsnootjes met groene boontjes en gratin
Advokaatdessert

 

Zaterdag volzet – zondag 23 september
Pompoenroomsoep met spekjes
Mosselpannetje met groentjes
Kalfsmedaillon met champignons en witloof
Dame blanche

 

Mosselen vanaf begin seizoen

Weekendmenu aan 26euro

Wij kunnen per gezelschap slechts één rekening maken voor bancontact, visa of cash betaling.