• 089/857037

Weekendmenus

Restaurant en feestzaal elke dag open voor feesten, groepen en koffietafels, na reservatie.
Restaurant à la carte en weekendmenu’s open op vrijdag en zaterdag 18u, zondag 12u en 18u.

10-12 november

Pompoensoep

Zalmfilet met witloof en spekjes

Kalkoenfilet met appeltjes en calvados

Advokaatdessert

17-19 november

Kippenroomsoep

Vispannetje met kreeftensaus

Rosbief met peperroomsaus en groentjes

Tiramisu met speculaas

25-26 november

Salade met geitenkaaskroketjes en honing

Erwtjescreme met korstjes

Hertenstoverij met porto en peperkoek

Roomijs met kriekjes en likeur

1-3 december

Waterkerssoep met boursinschuim

Gegratineerd vispannetje

Rosbief met peperroomsaus en groenten

Roomijs met woudvruchten

8-10 december

Winterpreisoep

Pasta met gerookte zalm en venkel

Varkenshaasje met rozemarijn, groenten en aardappelgratin

Dame blanche

15-17 december

Everzwijnpastei met rode bessen

Witloofroomsoep

Kalkoenfilet met winterfruit

Mokkadessert met baileys

24 december gesloten.

25 december serveren we onze kerstmenu’s na reservatie.

31 december oudejaarsavond na reservatie.

1 januari 12u serveren we onze kerstmenu’s na reservatie,

’s avonds gesloten.

6-7 januari

Garnaalsalade

Roomsoep met venkel en courgettes

Geroosterd varkenshaasje met béarnaise en frietjes

Advokaatdessert

12-14 januari

Pompoensoep met spekjes

Gegratineerde schartong met tomaat en mozzarella

Malse rundsfilet met peperroomsaus en witloof

Mascarpone creme met speculaas

19 -21 januari

Venkelroomsoep met dille

Kabeljauw met preisaus en pasta

Kalfsgebraad met rozemarijn en groenten

Chocoladepotje met rum

26-28 januari

Salade met gerookte forel

Gevogelteroomsoep met kervel

Biefstuk met stroganoff saus en frietjes

Panacotta met warme chocolade

Weekendmenu aan 26 euro.

Wij kunnen per gezelschap slechts één rekening maken voor bancontact, visa of cash betaling.