• 089/857037

Weekendmenus

Restaurant en feestzaal elke dag open voor feesten, groepen en koffietafels, na reservatie.
Restaurant à la carte en weekendmenu’s open op vrijdag en zaterdag 18u, zondag 12u en 18u.

13-15 april
Toast met gerookte zalm en tuinkers
Kervelroomsoep
Gevogeltespies met ananas en groene pepertjes
Dame blanche

 

20-22 april
Garnaalsalade
Vissoep met lookkorstjes
Kabeljauw met trostomaatjes, basilicum en pasta
Sabayonmousse met aardbeien en munt

 

27-29 april
Zalmsalade met frisse lentescheutjes
Aspergeroomsoep
Varkenshaasje met champignonsaus en groentjes
Roomijs met advocaat en chocolade

 

4-6 mei
Roomsoepje van prei en jonge blad spinazie
Vis pannetje met asperges en zalm
Kalkoenfilet met lentefruit uit de wok
Mascarpone crème met chocolade

 

11-13 mei Moederdag !
Salade met verse zalm en mango
Aspergesoep met beenham en bieslook
Malse rosbief met peperroomsaus en groentjes
Tiramisu met aardbeien

 

18-20 mei Pinksteren
Salade met gerookte forel, eitjes en lenteui
Waterkerssoep met ricottacreme
Versneden entrecote met béarnaise en groentjes
Roomijs met rode vruchten

 

25-27 mei
Asperge rucolaroomsoep
Gegratineerd vis pannetje met trostomaatjes
Geroosterd varkenshaasje met provençaalse kruiden, salade en frietjes
Ijskoffie

 

1-3 juni
Gerookte zalm met kruidensalade en radijsjes
Broccolisoep met bieslookroom
Kalfsfilet met rozemarijn en groentjes
Sabayon mousse met aardbeien

 

8-10 juni Vaderdag !
Salade met Italiaanse ham en gesmolten mozzarella
Preiroomsoep
Biefstuk Stroganoff met frietjes
Roomijs met ananas en kokoslikeur

 

17 juni
Garnaalsalade met perzik en munt
Soep van trostomaatjes met basilicumroom
Kalkoenfilet met gekarameliseerde appelschijfjes en amandelen
Mokkadessert met speculaasjes

 

23-24 juni Vismenu
Salade met gerookte forel en bieslook dressing
Vissoep met provencaalse toets
Kabeljauwfilet met kruidenmousseline en pasta
Vruchtenpotje met likeur

 

29 juni- 1 juli
Rucolaroomsoep met korstjes
Pasta met Italiaanse ham en parmezaan
Kalfsfilet met rozemarijn en groentjes
Panacotta met rode vruchten

 

Weekendmenu aan 26euro

Wij kunnen per gezelschap slechts één rekening maken voor bancontact, visa of cash betaling.