• 089/857037

Seizoensmenu's

EIND GOED, AL GOED …

Oudejaarsavond 2018

Ontvangst om 19u met cava en drie hapjes

Salade van gerookte eendenfilet met sinaasappel en roze pepers

Garnalen bisque met gamba en room

Gevulde ravioli met scampi’s, basilicum en rucola

Rode vruchtensorbet met bessenjenever

Hertenfilet met rode wijnsaus en ovenappeltje
Meritus entrecote met pepersaus, witloof en pompoengratin

Drie kazen met fruit en noten

Mascarponemousse met speculaas, amaretto en notencrumble

Mokka met cognac of likeur

All-in eindejaarsmenu aan 93 euro


EIND GOED, AL GOED …

Eindejaar menu 2018

Wildpastei in perfecte combinatie van hartig en zoet
Crème van aardpeer en kastanjechampignons
Gemarineerd varkenshaasje met wildsaus, rode appeltjes en pastinaakgratin
Mascarponemousse met speculaas, amaretto en notencrumble
Menu aan 39 euro

Crème van aardpeer en kastanjechampignons
Basilicumravioli met scampi’s en serranoham
Hertenfilet met wildsaus, rode appeltjes en pastinaakgratin
Mascarponemousse met speculaas, amaretto en notencrumble
Menu aan 49 euro

Wildpastei in perfecte combinatie van hartig en zoet
Crème van aardpeer en kastanjechampignons
Basilicumravioli met scampi’s en serranoham
Sorbet met vruchtenjenever
Hertenfilet met wildsaus, rode appeltjes en pastinaakgratin
Mascarponemousse met speculaas, amaretto en notencrumble
Menu aan 59 euro

Deze menu’s serveren wij, na reservatie op kerstdag 25 december om 12u en 18u.
Op 1 januari om 12u .
Wij serveren graag hetzelfde menu voor het ganse gezelschap aan uw tafel,
en kunnen slechts 1 rekening per tafel maken .