weekendmenu's

Restaurant en feestzaal elke dag open voor feesten, groepen en koffietafels, na reservatie.Restaurant à la carte en weekendmenu’s open op vrijdag en zaterdag 18u, zondag 12u en 18u.

5-7 april
Preiroomsoep
Gegratineerd vispannetje
Kalkoenfilet met appeltjes en calvados
Roomijs met banaan en chocolade

 

12-14 april
Salade met gerookte forel en bieslook
Kippenroomsoep met asperges
Biefstuk met béarnaise ,slaatje en frietjes
Mokkadessert

 

19-21 april
Dan serveren wij onze Paasmenu’s

26-28 april
Venkelroomsoep
Gevulde pasta met gerookte zalm
Varkenshaasje met mosterdsaus en groentjes
Roomijs met aardbeien

 

4-14 mei
Verlof

17-19 mei
Waterkersroomsoep
Vispannetje met asperges
Kalkoenfilet met lentefruit uit de wok
Panacotta met warme chocolade

 

24-6 mei
Aspergeroomsoep
Scampi pannetje met pasta en mozzarella
Geroosterd varkenshaasje met provencaalse kruiden en look
Tiramisu met aardbeien

 

1-2 juni
Toast met gerookte zalm en lenteui
Preiroomsoep
Rosbief met peperroomsaus en groentjes
Vruchtenpotje met likeur

 

7-9 juni vaderdag
Italiaanse ham met basilicumpesto
Rucolaroomsoep
Versneden entrecote met béarnaise
Chocolademousse

 

14-16 juni
Vissoep met kruidentoast
Pasta met garnalen
Ovenpapilotte met kabeljauw en groentjes
Roomijs met rode vruchten

 

21-23 juni
Salade met verse zalm
Courgettenroomsoep met dilleroom
Gevogeltespies met ananas, salie en honing
Roomijs met bosbessen en likeur

 

28-30 juni
Krokante salade met garnalen en mango
Broccoliroomsoep
Geroosterde zalm met dragonsaus en kruidenkrieltjes
Frambozenmousse

 

5-7 juli
Warm kruidenbrood met serranoham en mozzarella
Tomatensoep met italiaans tintje
Kalfslapje met pestosaus en pasta
Tiramisu

 

13-14 juli
Salade gerookte vis met radijsjes en lentui
Asperge-venkelroomsoep
Lamsbrochette met griekse salade
Ijskoffie

 

20-21 juli
Garnalensoepje met dilleschuim
Pasta met spekjes en pesto
Varkenshaasje met provencaalse groentjes
Zomerijs

 

27-28 juli
Frisse meloensalade met ardeense ham en rucola
Soep van trostomaatjes met basilicumroom
Gevogeltebrochette met groene pepertjes en ananas
Frambozendessert

 

Weekendmenu aan 27euro

Wij kunnen per gezelschap slechts één rekening maken voor bancontact, visa of cash betaling.