• 089/857037

weekendmenu's

Restaurant en feestzaal elke dag open voor feesten, groepen en koffietafels, na reservatie.
Restaurant à la carte en weekendmenu’s open op vrijdag en zaterdag 18u, zondag 12u en 18u.

Samen genieten in het nieuwe jaar
gezellig met z’n tweetjes of de ganse familie erbij
een goed glas wijn en natuurlijk lekker eten…

11-13 januari
Toast met gerookte zalm, waterkers en radijsjes
Gevogeltebouillon
Biefstuk met peperroomsaus
Dame blanche

 

18/20 januari
Vissoep met lookbroodjes
Mosselpannetje met groentjes in room
Kabeljauwfilet met trostomaatjessaus en pasta
Dame blanche

 

25/27 januari
Pompoensoep met kokosmelk
Zalmfilet met witloof en bacon
Varkenshaasje Stroganoff
Roomijs met woudvruchten

 

1/3 februari
Crème van erwtjes met rookworst
Vispannetje met venkelroom en dille
Lamsnootjes met witloofgratin
Vanilleijs met gebakken appeltjes en kaneel

 

8/10 februari
Crème van boschampignons met spekjes
Gevulde pasta met gerookte zalm en nantuasaus
Kalkoenfilet met peperroomsaus en groenten
Mascarponecrème met speculaas

 

14 februari Valentijn 15/17 februari
Preisoep met lenteuitjes
Scampipannetje met pasta en mozzarella
Geroosterde mignonettes met dragonsaus en waterkerssalade
Flensje met sinaasappel en likeur

 

22/24 februari
Salade met italiaanse ham, gesmolten mozarella en balsamico
Rucolaroomsoep
Rosbief met peperoomsaus en groentjes
Roomijs met ananas en kokoslikeur

 

1/3 maart
Salade met gerookte forel en bieslookdressing
Crème van asperges en venkel
Kalfsfilet met champignonsaus en groene boontjes
Sabayonmousse met limoncello

 

8/10 maart
Salade met verse zalm en mango
Aspergeroomsoep
Versneden entrecote met béarnaise en groenten
Roomijs met vers fruit

 

15/17 maart
Garnaalsalade met perzik en dille
Waterkersroomsoep
Lams nootjes met look, tijm en groenten
Tiramisu met aardbeien

 

22/24 maart
Salade met gerookte zalm en bieslook dressing
Heldere gevogeltebouillon
Varkenshaasje met mosterdsaus en groenten
Panacotta met rode vruchten

 

29/31 maart
Broccoliroomsoep
Pasta met italiaanse ham en parmezaan
Gevogeltespies met ananas en groene pepertjes
Roomijs met aardbeien

 

Weekendmenu aan 27euro

Wij kunnen per gezelschap slechts één rekening maken voor bancontact, visa of cash betaling.