weekendmenu's

Restaurant en feestzaal elke dag open voor feesten, groepen en koffietafels, na reservatie.
Restaurant à la carte en weekendmenu’s open op vrijdag en zaterdag 18u, zondag 12u en 18u.


Samen genieten in de zomer met z’n tweetjes met familie of vrienden erbij, een goed glas wijn en natuurlijk lekker eten…


12-14 april
Salade met gerookte forel en bieslook
Kippenroomsoep met asperges
Biefstuk met béarnaise ,slaatje en frietjes
Mokkadessert

 

19-21 april
Dan serveren wij onze Paasmenu’s

26-28 april
Venkelroomsoep
Gevulde pasta met gerookte zalm
Varkenshaasje met mosterdsaus en groentjes
Roomijs met aardbeien

 

4-14 mei
Verlof


17-19 mei
Waterkersroomsoep
Vispannetje met asperges
Kalkoenfilet met lentefruit uit de wok
Panacotta met warme chocolade

 

24-6 mei
Aspergeroomsoep
Scampi pannetje met pasta en mozzarella
Geroosterd varkenshaasje met provencaalse kruiden en look
Tiramisu met aardbeien

 

1-2 juni
Toast met gerookte zalm en lenteui
Preiroomsoep
Rosbief met peperroomsaus en groentjes
Vruchtenpotje met likeur

 

7-9 juni vaderdag
Italiaanse ham met basilicumpesto
Rucolaroomsoep
Versneden entrecote met béarnaise
Chocolademousse

 

14-16 juni
Vissoep met kruidentoast
Pasta met garnalen
Ovenpapilotte met kabeljauw en groentjes
Roomijs met rode vruchten

 

21-23 juni
Salade met verse zalm
Courgettenroomsoep met dilleroom
Gevogeltespies met ananas, salie en honing
Roomijs met bosbessen en likeur

 

28-30 juni
Krokante salade met garnalen en mango
Broccoliroomsoep
Geroosterde zalm met dragonsaus en kruidenkrieltjes
Frambozenmousse

 

5-7 juli
Warm kruidenbrood met serranoham en mozzarella
Tomatensoep met italiaans tintje
Kalfslapje met pestosaus en pasta
Tiramisu

 

13-14 juli
Salade gerookte vis met radijsjes en lentui
Asperge-venkelroomsoep
Lamsbrochette met griekse salade
Ijskoffie

 

20-21 juli
Garnalensoepje met dilleschuim
Pasta met spekjes en pesto
Varkenshaasje met provencaalse groentjes
Zomerijs

 

27-28 juli
Frisse meloensalade met ardeense ham en rucola
Soep van trostomaatjes met basilicumroom
Gevogeltebrochette met groene pepertjes en ananas
Frambozendessert

 

3-4 augustus
Salade gerookte vis met radijsjes en lente ui
Aspergesoep met tuinkers
Rosbief met dragonsaus en groentjes
Ijskoffie

 

9-11 augustus
Serranoham met mozzarella en zongedroogde tomaatjes
Preiroomsoep
Biefstuk Stroganoff
Roomijs met zomerfruit

 

17-18 augustus
Garnaalsalade met mandarijn
Waterkersroomsoep
Varkenshaasje op z’n Ardeens
Roomijs met kriekjes en likeur

 

25 augustus
Salade met Ardeense ham en meloen
Broccoliroomsoep
Kalkoenfilet met peperroomsaus en groeten
Tiramisu met chocolade

 

31 augustus – 1 september
Witloofroomsoep
Vispannetje met kreeftensaus
Rundstussenribstuk met peperroomsaus
Advocaatdessert

 

6-8 september
Kippenroomsoep
Scampi pannetje met tomaat en mozzarella
Lamsnootjes met kruidenboter
Hazelnootmoes

 

13-15 september
Soep van trostomaatjes met basilicum
Pasta met Italiaanse ham en parmazaan
Kalfsescalope Milanese
Panacotta met chocolade

 

Weekendmenu aan 27euro

Wij kunnen per gezelschap slechts één rekening maken voor bancontact, visa of cash betaling.

 

21 september
Beste klanten,

Op 21 september begint een nieuw seizoen, ook in ons leven.
Na lang beraad hebben wij besloten om te stoppen met ons restaurant.

De beslissing was zeker niet gemakkelijk, maar ze opent de poort voor nieuwe horizonten
en meer tijd voor onszelf, onze kinderen en kleinkinderen.

Wat ons gedurende meer dan 30 jaren werkvreugde gaf waren jullie,
zo veel trouwe klanten die van her en der jarenlang naar ons toe kwamen.
We zullen jullie met de grootste voldoening in onze herinneringen dragen en koesteren.

Wat gebeurt er nu?

We blijven tot 21 september verder werken zoals u van ons gewoon bent.
Alle feesten en reservaties gaan we met kwaliteit en zorg verder verzorgen,
evenals onze weekendmenu’s.

Bedankt voor uw jarenlange vertrouwen en vriendschap,

Frank en Hilde,