• 089/857037

weekendmenu's

Restaurant en feestzaal elke dag open voor feesten, groepen en koffietafels, na reservatie.
Restaurant à la carte en weekendmenu’s open op vrijdag en zaterdag 18u, zondag 12u en 18u.

7-9september
Mosselweekend ! Glaasje chardonnay inbegrepen.

Soep van trostomaatjes en bieslookroom
Gegratineerd vispannetje
Rosbief met peperroomsaus en groentjes
Chocolademousse

 

Zaterdag volzet – zondag 16 september
Salade gerookte forel, tuinkers en bieslook
Witloofroomsoep met gorgonzolahapje
Lamsnootjes met groene boontjes en aardappelgratin
Advokaat dessert met koekjescrumble

 

21-23 september
Pompoensoep met spekjes
Gegratineerd mosselpannetje
Kalkoenfilet met pepersaus en groentjes
Woudvruchten dessert

 

28-30 september
Mosselen van de chef ! Glaasje chardonnay inbegrepen.

Venkelroomsoep
Pasta met zalm en dille
Versneden entrecote met peperroomsaus en frietjes
Roomijs met hazelnootchocolade

 

5-7 oktober
Extra verwenmenu voor weekend van de klant!

Waterkerssoep met opgeslagen room en spekjes
Scampi pannetje met penne en trostomaatjes
Varkenshaasje met mosterdsaus en groentjes
Mokka parfait

 

12-14 oktober
Garnaalsalade met perzik en koriander
Preisoep met bieslookroom
Malse rosbief met béarnaise en groentjes
Dame blanche

 

19-21 oktober
Salade met verse zalm en prei scheutjes
Witloofroomsoep
Kalkoenfilet met veenbessen en appeltjes uit de oven
Sabayon mousse met sinaasappel

 

26-28 oktober
Mosselweekend! Glaasje chardonnay inbegrepen

Pompoensoep
Zalmfilet met witloof en spekjes
Geroosterde mignonettes met dragonsaus en frietjes
Bosvruchten coupe met cassis

 

1-4 novembers
Wildpastei met mangochutney
Knolseldersoep met korstjes
Gemarineerd varkenshaasje, wildsaus en gevulde appeltjes
Koffiecreme met amaretto

 

9-11 novemberf
Fazantenpastei met kweeperendressing
Witloofroomsoep
Malse wildstoofpot met veenbessen
Tiramisu met speculaas

 

16-18 november
Salade met geitenkaaskroketjes en honing
Erwtjescreme met croutons
Kalkoenfilet met appeltjes en calvados
Roomijs met kriekjes en likeur

 

Tot december met onze eindejaarsmenu’s !

Weekendmenu aan 26euro

Wij kunnen per gezelschap slechts één rekening maken voor bancontact, visa of cash betaling.