• 089/857037

weekendmenu's

Restaurant en feestzaal elke dag open voor feesten, groepen en koffietafels, na reservatie.
Restaurant à la carte en weekendmenu’s open op vrijdag en zaterdag 18u, zondag 12u en 18u.

16-18 november
Salade met geitenkaaskroketjes en honing
Erwtjescreme met croutons
Kalkoenfilet met appeltjes en calvados
Roomijs met kriekjes en likeur

 

24-25 november
Italiaanse ham met rucola en parmezaan
Soep van trostomaatjes met basilicumroom
Kalkoenfilet met peperroomsaus en groenten
Roomijs met ananas en kokoslikeur

 

1-2 december
Kippenroomsoep met groentjes en kervel
Pasta met gerookte zalm en dille
Varkenshaasje met mosterdsaus en groenten
Flensje met roomijs en chocolade

 

7-9 december
Pompoensoep met spekjes
Gegratineerd vispannetje
Rosbief met peperroomsaus en groenten
Roomijs met bosvruchten

 

14-16 december
Venkelroomsoep met dille
Gegratineerde schartong met mozzarella
Versneden entrecote met béarnaise en groenten
Dame blanche22-23 december zondagavond gesloten

 

22-23 december zondagavond gesloten
Garnaalsalade
Waterkerssoep met boursinroom
Kalkoenfilet met appeltjes en calvados
Advokaatdessert

 

25 december kerstdag
Dan serveren wij onze kerstmenu’s om 12u en 18u

 

29 december volzet
30 december gesloten wegens voorbereidingen

 

31 december oudejaarsavond
Dan serveren wij ons 9 gangen oudejaarsavondmenu,
dranken en wijnen inbegrepen om 19u.

 

1 januari
Dan serveren wij onze feestmenu’s om 12 u
Avond gesloten5-6 januari

 

5-6 januari
Salade met gerookte forel en appeltjes
Witloofroomsoep
Geroosterde mignonettes met béarnaise en frietjes
Roomijs met kriekjes en likeur

 

11-13 januari
Toast met gerookte zalm, waterkers en radijsjes
Gevogeltebouillon
Biefstuk met peperroomsaus
Dame blanche

 

Weekendmenu aan 26euro

Wij kunnen per gezelschap slechts één rekening maken voor bancontact, visa of cash betaling.